knjiga luka spasa amoreta

LUKA SPASA

399,00 din

Žanr: Ljubavni, Savremeni, TrileriEdicija: Misterija ljubaviGodina: Jun, 2016.Povez: MekPismo: LatinicaBroj strana: 192Format: 12x20 cmISBN: 978-86-521-2253-0
Pobegla je od neprilika, našla se u zagrljaju mračnog stranca.           
 
Devon Braun je pobegla od maćehe i polusestre jer više nije mogla da izdrži njihovu torturu. Rešila je da prethodni život ostavi za sobom. Preselila se na živopisno, udaljeno ostrvo puno turista i ribara. Kada se zaposli u lokalnom baru, upoznaje lučkog kapetana Kera. Iako nije planirala da u svoj novi život primi i muškarca, ovaj zagonetni, mračni čovek pun tajni polako krči put do njenog srca.
 
Ker je zgodan, ćutljiv muškarac, koji na sve načine izbegava bilo kakvu ozbiljniju vezu. U prošlosti je jako povredio one koje je voleo, povučen je u sebe i ne veruje mnogo ljudima. Pogotovo ne strancima. Međutim, Devon lako pronalazi način da dopre do njegovog ranjenog srca.
 
Njihovu ljubavnu priču, punu strasti i obrta, na iskušenje će staviti njena ljubomorna koleginica, umešaće se i ilegalni trgovci pićem kojima smeta pošteni lučki kapetan, a prošlost će im disati za vratom. Postoji li sila koja je jača od svega? 

Ostavite komentar