knjiga ukus poljupca prelepe šardone amoreta

UKUS POLJUPCA PRELEPE ŠARDONE

399,00 din

Žanr: Ljubavni, Savremeni, Erotski, GlamurEdicija: Ljubav i vinoGodina: Jun, 2016.Povez: MekPismo: LatinicaBroj strana: 216Format: 12x20 cm
Bogatstvo, slava i lepota tope se u vinu ljubavi.

Šardone je prelepa blondina, srednja ćerka velikog Ksavijera Sen Pjera, poznatog  po skandalima, ogromnim vinogradima i vinima koja pravi. Rešena da popravi lošu sliku svoje porodice u javnosti, Šardone se sprema da osvoji nagradu na dobrotvornom takmičenju i time pomogne ugroženim doseljenicima. Međutim, ne sanja kakvog rivala će imati na trkačkoj stazi i raskošnim prijemima, nespremna na izazov  koji se zove Rajder Mekbrajd. 
 
Mnogo pre no što se njegovo lice pojavilo na naslovnim stranama tračerskih magazina, Rajder Mekbrajd je rastao u radničkoj porodici i vodio računa o braći, sestri i majci, pošto mu je otac nastradao u nesreći. Rajder sve zna o sestrama Sen Pjer, ali tek kada počne da se takmiči s atraktivnom Šardone, shvata da će to biti i borba sa sopstvenim srcem, bitka koju je slatko izgubiti.
 
Bogata naslednica i poznati glumac, u početku suparnici, sve više postaju zainteresovani jedno za drugo. Blizina i posvećenost istom cilju čine svoje, ali javljaju se i aveti prošlosti koje se nadnose nad njih. Hoće li iskrena ljubav biti jedini pobednik?

Ostavite komentar