knjiga ukus poljupca zanosne sovinjon amoreta

UKUS POLJUPCA ZANOSNE SOVINJON

399,00 din

Žanr: Ljubavni, Savremeni, Erotski, GlamurEdicija: Ljubav i vinoGodina: 18. avgust 2016.Povez: MekPismo: LatinicaBroj strana: 224Format: 12x20 cmISBN: 978-86-521-2257-8
Polja lavande i nepregledni vinogradi, pomireni dubokim osećanjima.
 
Sovinjon Sen Pjer je uvek bila veoma ambiciozna. Lako je mogla da živi na visokoj nozi zahvaljujući porodičnom bogatstvu, ali završila je prava i počela da radi u maloj advokatskoj firmi. Njen život je bio uredan i sređen isto kao i zavidna kolekcija malih crnih haljina koje je imala, a njoj je sve to u potpunosti odgovaralo. Međutim, s vremena na vreme, žudela je Sofi da okusi i topli zagrljaj ljubavi.
 
Nakon slučajnog susreta sa Estebanom Moralesom, sinom nekada najvećeg rivala njenog oca Ksavijera, nešto se budi u zanosno lepoj Sofi. Možda je to njegova posvećenost zemlji i gajenju lavande, koja se poklapa s njenom ljubavlju prema parfemima, možda vitak stas, ali u ovom zgodnom čoveku postoji nešto čemu ona jednostavno ne može da odoli.

Oboje znaju da su njihove porodice u ratu, da ih mnogo toga razdvaja. Ono što Sofi i Esteban osećaju jedno prema drugom na velikim je iskušenjima, ali osećanja imaju poslednju reč.

Ostavite komentar