Amoreta na 61. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu

Amoreta, osmišljena kao prvi imprint kod nas, objavljuje isključivo ljubavne romane, a ove godine naći će se na 61. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, u periodu od 23. do 30. oktobra 2016.
 
Pokazalo se da našem tržištu nedostaje specijalizovani izdavač ove literature, koji će najširoj publici, po više nego pristupačnim cenama ponuditi knjige koje favorizuju isključivo pozitivne vrednosti: ljubav, porodicu, toplinu i zajedništvo.
 
Amoretine naslove možete pronaći na štandovima Lagune u Hali 1 i Hali 4, kao i na štandu knjižarskog lanca Delfi u Hali 4. Cena jednog romana biće 249 dinara, ali ukoliko kupite od 3 do 5 Amoretinih romana očekuje vas popust od 10%. Ukoliko izaberete 6 do 8 romana očekuje vas popust od 15% a ukoliko se odlučite za 9 ili više romana ostvarujete popust od 20%.
 
Romani u izdanju Amorete koji vas očekuju na ovogodišnjem sajmu knjiga su:
 
„Tragovima srca“ Kerolajn Džonson
„Ukus poljupca prelepe Šardone“ Heder Hejford
„Buket za moju voljenu“ Misti Sajmon
„Traži se pravi muškarac“ T. D. Džouns
„Ukus poljupca nestašne Merlo“ Heder Hejford
„Luka spasa“ Ajla Grej
„Fantom sa dalekog ostrva“ Gejl Mekmilan
„Susret sa sudbinom“ Darsi Landin
„Ukus poljupca zanosne Sovinjon“ Heder Hejford
 
Amoreta je stvorena za vas, osmišljena da vas zabavi i opusti, da vam vrati osmeh na lice i okrepi dušu. Ona vam donosi tople, ljubavne priče i servira ih isključivo da biste u njima uživali. Amoreta je vaš odmor, razonoda i predah. Ona postoji da bi vaše srce bilo ispunjeno kada zatvorite knjigu. Amoreta i vi, na krilima ljubavi.